2020-08-22 08:10:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Vigyázzon, ne kezdjen egyszerre több, párhuzamosan futó románcba!

Napi horoszkóp augusztus 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma végre alkalma adódhat tisztázni egy régi félreértést, ami miatt megszakadt egy jó barátság. Ismét kiderül, hogy ön bár könnyen haragra gerjed, éppoly könnyen meg is bocsájt, de csak ha őszinte a másikban a megbánás…


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha a társa, szerelme másként vélekedik is valamiről, azért még nem kellene haragosnak lennie. Próbálja meg meglátni inkább az ő vélekedésében is az igazságot. Ma a Szűz-hold hatására észszerű kompromisszumra juthatnak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ingatlanügyeket illetően járhat sikerrel a mai napon. Lehet, hogy ez csupán annyit jelent, hogy vesz egy szép új lámpát, de sor kerülhet egészen komoly tranzakciókra, akár szerződéskötésre, költözésre is. A lényeg: a szerencse az otthonában éri.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Könnyen lehet, hogy a mai nap egy kitűnő ajánlattal örvendezteti meg önt. Egy nem várt helyen, teljesen semleges, sőt kellemes, laza környezetben, baráti beszélgetésben találhat jó üzleti partnerre. Ha szingli, ma megismerkedhet valakivel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A nagyvonalúsága ma nem ismer határokat. Ha társaságba megy, mindenki a vendége. Ez persze kedves gesztus, de azért legyen egy kicsit megfontoltabba pénzügyekben! A Szűz-hold ebben segítheti.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A jegyén átvonuló Hold izgatottá és nyugtalanná teszi. Lehet, hogy egy sportmérkőzés, vagy szerelmes randevú is okozója az izgatottságának. Érdekes élményekben lesz része!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valakivel összehozhatja a sorsa, aki miatt még az is megfordulhat a fejében, hogy talán rosszul választotta meg a társát. Vigyázzon, mert a látszat néha csal. A bolygók szerint ebbe a kalandba most nem érdemes belemenni!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma könnyedebben köt barátságokat, mint máskor. Ha magányos, akkor pedig könnyebben vonzhatja be életébe az ellenkező nem tagjait is. Arra azért vigyázzon, hogy ne kezdjen egyszerre több, párhuzamosan futó románcba!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A kedvességével, készségességével egyesek visszaélhetnek. Meglehet, ön ezt nem bánja, mert örül, ha segíthet. Ha azonban már minden mértéket túllép a kihasználás, és nem lát viszonzást, kikelhet magából.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az utóbbi időben sokat dolgozott, ezért igencsak kimerült lehet. A szombat ezért legyen szent, és ne kezdje máris házimunkával a napot. Inkább látogasson meg egy strandot, vagy heverésszen, sütkérezzen a kertjében!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap egy jó sorozat kezdetét hozhatja el az életébe. A kedvező fordulatot a szerelemben is átélheti. Folytathat is valamit, talán a hobbiját, de már másként, magasabb szinten.


Halak: II. 19. - III. 20.

A családja egy fiatalabb tagjának szüksége lesz ma az ön segítségére, még ha úgy is érzi, hogy az illető pont az ellenkezőjét akarja. Előfordulhat, hogy nem halogathat tovább a gyermekével egy beszélgetést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: